dimecres, 17 de maig de 2017

Fem una videoconferència per Skype!

Hem finalitzat el projecte Montserrat!
Al llarg del curs, hem treballat diferents aspectes de la muntanya, de la cultura i la religió associades a la Mare de Déu, i l'Escolania, i hem fet una visita en la què ens ho hem passat d'allò més bé!!!

A Montserrat vam gaudir d'un dia magnífic ple d'activitats: jocs, visita a l'Escolania de la mà dels nostres amics -el Ricard i el Xavier-, Festival de balls i cançons que cada escola havia preparat prèviament, visita a la basílica i, finalment, audició del Virolai -va ser molt emocionant!, l'església estava plena de l'alumnat, de totes les escoles que havíem participat al projecte, i no sentia ni un petit soroll-... Teniu les fotos penjades al Flickr

Dijous passat vam fer la cloenda del projecte amb una videoconferència, per Skype, amb el Xavier i el Ricard!!! Per alguns/es de nosaltres era la primera vegada i va ser d'allò més divertit i interessant. La connexió va anar perfecte i vam estar xerrant una estona per acabar acomiadant-nos i desitjant bon estiu i bon viatge (l'Escolania marxa a fer un cicle de concerts per EUA).